Στο υπόγειο ενός κτηρίου µε γραφεία βρίσκεται το εστιατόριο του 85χρονου Sushi Master Jiro Ono, του πιο ηλικιωµένου µάγειρα βραβευµένου µε 3 αστέρια Michelin. O Jiro Ono ξεκίνησε να µαγειρεύει σε ηλικία 9 ετών και ίδρυσε το εστιατόριο του το Sukiyabashi Jiro το 1965. Σήµερα το Sukiyabashi Jiro είναι ένα από τα πιο διάσηµα στην γη, και ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια στο Τόκυο που µετράει τρία αστέρια Michelin. Η κάµερα παρακολουθεί τον Jiro στην καθηµερινότητα του, τις γευστικές του αναζητήσεις, µε τους προµηθευτές του στη ψαραγορά του Τόκυο, αλλά και την ώρα που δηµιουργεί τα πιάτα του για το µενού του που αλλάζει καθηµερινά. Στα αχνάρια του Jiro, µε βαριά την προίκα ενός τόσο ταλαντούχου πατέρα σεφ, ο γιος του, Yoshikazu αντιµετωπίζει το δίληµµα της διαδοχής αλλά και της συνέχισης µιας τόσο µακράς παράδοσης.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου